top of page

Cryolipolyse 360

< Back
Cryolipolyse 360

Cryolipolyse 360° is een methode om onderhuidse vetcellen effectief te verwijderen door middel van kou. Wanneer vetcellen bevriezen, kristalliseren ze en worden op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse 360° bereik je zonder operatie een zichtbaar en blijvend resultaat.


VET VERLIEZEN DOOR BEVRIEZEN

Onze revolutionaire 360-graden applicators koelen en bevriezen de cellen sneller, gelijkmatiger en rondom. Wij bieden de nieuwste cryolipolyse behandeling in Nederland die 360 graden rondom bevriest, voor de aller beste resultaten!

Dit leidt tot maar liefst 18% meer effectiviteit dan elke andere cryolipolyse methoden.

De vetcellen sterven af door de koud en worden binnen 6-12 weken door het lichaam afgevoerd.

Na één sessie ziet u gemiddeld een vermindering tot 2,5 centimeter in het behandelde gebied en een reductie

van 20 a 30% van het hardnekkige vet.


DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE

De methode Cryolipolyse is niet nieuw (2009), maar de techniek heeft zich verder ontwikkeld. Sinds 2023 werken wij met de meest geavanceerde cryolipolyse apparatuur:

-360° koeltechnologie

-constante koeling tot -9 graden

-heatshock (weefsel wordt eerst opgewarmd)

-7 maatwerk opzetstukken (meer weefsel, betere pasvorm)

-4 behandelkoppen

-verkorte behandeltijd

-sneller resultaat


WELKE ZONES KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

Rugplooi, buik, taille, benen, knieën flanken, onderkin, armen, billen, kin.


HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Dat hangt af van je doelstelling en waar je de centimeters kwijt wilt raken. In principe kun je al na 1 behandeling resultaat verwachten, maar een zichtbaar verschil treedt in de regel pas op vanaf 3 behandelingen of meer. Het afbreken van de vetcellen is een geleidelijk proces en kan doorgaan tot zelfs 3 maanden na de behandeling. Het verschil in omvang van het vet wordt na ongeveer 6 weken zichtbaar en na 8 weken worden er foto’s gemaakt om het resultaat te beoordelen. Het definitieve resultaat wordt na maximaal 12 weken bereikt. Zoals bij alle methodes voor figuurverbetering is het wenselijk dat je je voeding en leefstijl een beetje aanpast. Onze behandelaars geven je hierover een uitgebalanceerd advies. De verwijdering van de vetcellen is definitief, dus indien je je gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde levensstijl, zullen je resultaten op langere termijn stabiel blijven.


 

DE BEHANDELING

Cryolipolyse werkt door middel van gecontroleerde koeling die de temperatuur van de vetcellen in het behandelde gebied verlaagt. Wanneer de temperatuur van de vetcellen daalt, ondergaan ze een proces genaamd kristallisatie, waarbij ze in feite bevriezen. Dit activeert vervolgens het natuurlijke proces van apoptose, waarbij de vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Beweging en veel water drinken zijn essentieel in de proces.

Bij de cryolipolyse behandeling wordt vooraf een uitgebreide intake gedaan waarbij de omtrek van het te

behandelen gebied wordt gemeten en het vet wordt afgetekend en foto’s worden gemaakt van het gebied. Het

aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid en het type vet en het gewenste resultaat. Ook bespreken wij met u de nazorg zodat we samen voor het allermooiste resultaat kunnen gaan.

U kunt desgewenst ook direct na de intake de cryolipolyse behandeling laten uitvoeren. Boek dan naast de intake ook de behandeling in de online agenda.

Tijdens de behandeling worden de applicators geplaatst op het gebied, die gedurende 45 minuten hun werk doen op de vetcellen. Dit kan in het begin strak en koud aanvoelen, maar na ongeveer 10 minuten wordt de huid verdoofd door de kou. Gedurende de behandeling kan je bijvoorbeeld een serie kijken, werkzaamheden op de telefoon doen of gewoon lekker uitrusten.


 

NA BEHANDELING

Er zijn vele wetenschappelijke studies die hebben aangetoond dat cryolipolyse veilig is. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Lasers in Surgery and Medicine in 2009 toonde aan dat cryolipolyse geen schade veroorzaakte aan de huid, zenuwen of andere weefsels in het behandelde gebied. Bovendien zijn er weinig bijwerkingen gemeld na cryolipolyse-behandelingen. De huid kan in sommige gevallen tijdelijke roodheid, blauwe plekken of gevoeligheid van de huid vertonen die meestal vanzelf verdwijnen.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

Cryolipolyse 360 technologie is effectief bij het verminderen van zacht vet op verschillende lichaamsdelen. Over het algemeen zijn de volgende zones zeer goed te behandelen:

- Bovenarmen en kippenarmen ( 2 behandelkoppen/ plaatsingen)

- Benen, heupen en zadeltassen (2 behandelkoppen/ plaatsingen)

- Billen. banana rolls (2 behandelkoppen/ plaatsingen)

- Buik (1 behandelkoop/ 1 plaatsing)

- Taille, lovehandles en zwembandjes (2 bahandelkoppen/ plaatsingen)

- Rug ( 2 behandelkoppen/ 2 plaatsingen)

- Mannenborst (2 behandelkoppen/ 2 plaatsingen)

- Onderkin ( 1 behandelkoppen/ 1 plaatsing)


De buik is een veelvoorkomende zone om te behandelen, omdat dit vaak de lastigste plek is om vet te verliezen

door middel van sporten en een gezond dieet. Echter, onze ervaring leert dat op zacht vet het beste resultaat te

behalen is, ongeacht de zone die behandeld word.


De voordelen samengevat:

-Vermindering van plaatselijk vet!

-Vetcellen op de behandelde gebieden worden definitief verwijderd, zodat je blijvend resultaat zult zien.

-Er is geen operatie nodig, waardoor het risico op complicaties en hersteltijd aanzienlijk wordt verminderd.

-Versnelling van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines van een te groot calorieverbruik.

-Versteviging en versterking van de spieren, waardoor je er strakker en gezonder uitziet.

-Her-modellering en afslanking van het lichaam, zodat je je weer zelfverzekerd en comfortabel kunt voelen in je eigen huid.

-Cryolipolyse is wetenschappelijk bewezen en ontwikkeld aan de Harvard University, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de procedure veilig en effectief is.


 

PIJNLIJK?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Als het vet naar binnen gezogen wordt kan dit trekkerig aanvoelen en tijdens het bevriezen kunt u tintelingen en kou of warmte sensaties ervaren. Sommige patiënten vinden dit onaangenaam, maar pijn is een groot woord. Tijdens deze behandeling kunt u rustig iets bekijken op uw telefoon. De clienten kunnen ze hun dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer hervatten.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?