top of page
IMG_0022_edited.jpg

Skinpen -Medische Microneedling


 

DE BEHANDELING

Met SkinPen medische microneedling wordt door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

De SkinPen Premium behandeling bestaat uit een microneedling fase met de SkinPen welke afgerond wordt met een nabehandeling met het Premium Biocellulose Masker. Een doorschijnend tweede huid masker welke zich perfect aansluit op de behoefte van de huid na een SkinPen behandeling. Het masker verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijk genezingsproces van de huid wordt ondersteund.

Na de behandeling ontvang je een tweede masker mee voor thuisgebruik zodat je je huid ’s avonds of op een moment dat jij fijn vindt nogmaals kunt kalmeren en verzorgen.


 

NA BEHANDELING

De behandelde huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm/ prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot 24 uur weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood blijven. In de komende 24 uur na de behandeling wordt de Skinfuse® Lift HG 2-4 maal aangebracht voor de nodige hydratatie. De volgende 24 uur breng je de Skinfuse® RESCUE crème naar behoefte aan. Deze crème helpt de huid te kalmeren, te verzachten en te herstellen.

Na enkele dagen kan de behandelde huid gaan schilferen. Dit is een teken dat de huid versneld aan het vernieuwen is. Lichte korstvorming kan mogelijk zijn op intensief behandelde plaatsen, krabbel dan niet aan deze plekjes. Extra hydrateren kan nodig zijn als de huid droog is. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn, in vergelijking met de niet behandelde huid. Na verloop van tijd kleurt dit bij. Binnen enkele weken zal de huid er verfijnder uitzien en gladder aanvoelen.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

- Chirurgische littekens.

- Acnelittekens.

- Striae.

- Doffe huid.

- Grove huidstructuur (grove poriën).

- Rimpels en lijntjes (gelaat en hals).

- Pigmentvlekken.

- Melasma (zwangerschapsmasker).

- Verslapte huid.


 

PIJNLIJK?

Op zich valt het wel mee, je voelt het wel maar het gaat heel snel en het kan prikken. Wij werken met de SkinPen en dit apparaat “haakt” niet in de huid. Hierdoor maken wij geen extra beschadigingen (verwondingen) waardoor het ook minder pijnlijk is dan andere “pennen”. Wij maken ook geen ‘bloedbaden” omdat dit helemaal niet nodig is.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?