top of page

Item List

web logo gold-second skin web logo gold-7508.jpg

Microneedling behandeling
in Amsterdam

Microneedling behandeling

Welkom bij Second Skin Clinics, waar we gespecialiseerd zijn in microneedling behandelingen. 

Microneedling is een veilige en effectieve huidverjongingstechnologie die gebruik maakt van kleine, fijne naaldjes om microperforaties in de huid te creëren. Door deze microperforaties wordt de natuurlijke genezingsrespons van de huid gestimuleerd, wat leidt tot de productie van collageen en elastine. Dit stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid, waardoor de huidtextuur en -tonus worden verbeterd en fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

web logo black-second skin web logo black-7505.jpg

Waarom kiezen voor Microneedling?

Bij Second Skin Clinics zijn we er trots op dat we de nieuwste microneedling technologie gebruiken om ervoor te zorgen dat onze patiënten de best mogelijke resultaten behalen. Onze ervaren microneedling specialisten zijn opgeleid om een uitgebreid behandelplan op te stellen dat specifiek is afgestemd op uw huidtype en behoeften. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit producten en materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke behandeling krijgt.

 

Onze microneedling behandelingen zijn snel en comfortabel, en u kunt snel weer terug naar uw normale dagelijkse routine. Afhankelijk van uw huidtype en behoeften, raden we meestal een reeks behandelingen aan voor optimale resultaten.

web logo black-second skin web logo black-7671.jpg
web logo gold-second skin web logo gold-7659.jpg
web logo black-second skin web logo black-7576.jpg
web logo gold-second skin web logo gold-7671.jpg

Maak jouw afspraak met... 

Onze getrainde en ervaren professionals voeren de Microneedling-behandeling uit met behulp van de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt.

De behandeling is veilig, pijnloos en effectief voor alle huidtypes.

Nazorg microneedling behandeling 

Na een microneedling behandeling is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen om de beste resultaten te behalen. Second Skin Clinics biedt een scala aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten die speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt na microneedling behandelingen. Deze producten zijn geformuleerd om de huid te kalmeren, te hydrateren en te herstellen. Ze bevatten ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C en E, en aloë vera, die de huid voeden en beschermen. Het gebruik van deze producten kan de effecten van de microneedling behandeling verbeteren en uw huid er stralender en gezonder uit laten zien.

 

Onze specialisten adviseren graag welke producten het beste bij uw specifieke huidtype en -behoeften passen.

Wat onze klanten vinden...

web logo gold-second skin web logo gold-7658.jpg

Mirjam

Ik had een geweldige ervaring bij Second Skin Clinics met hun Microneedling behandeling. Mijn huid voelde direct na de behandeling steviger en gladder aan en ik merkte na een paar dagen al een duidelijk verschil in de textuur en helderheid van mijn huid.

web logo black-second skin web logo black-7638.jpg

Rachel

De Microneedling behandeling bij Second Skin Clinics was precies wat mijn huid nodig had! Ik ben onder de indruk van hoe effectief de behandeling was in het verminderen van fijne lijntjes en het verbeteren van de algehele uitstraling van mijn huid. Het personeel was bovendien uiterst professioneel en vriendelijk.

web logo black-second skin web logo black-7576.jpg

Simone

Ik kan de Microneedling behandeling van Second Skin Clinics niet genoeg aanbevelen! Ik was aangenaam verrast door hoe comfortabel de behandeling was en hoe snel ik resultaten zag. Mijn huid voelt en ziet er jonger uit, en ik ben zo blij dat ik deze behandeling heb geprobeerd!

Maak jouw afspraak met... 

Bij ons worden de Microneedling-behandelingen uitgevoerd door deskundige en ervaren professionals, die gebruikmaken van de nieuwste technologieën en methoden. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste resultaten. Onze behandeling is veilig, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een effectieve huidverbetering. 

Maak nu je afspraak

bottom of page