top of page

Zuurstof Therapie- Carboxyneo

Bij Zuurstoftherapie Glow Skin wordt de huid met de Carboxyneo de huid getrieerd om zuurstof aan te maken van binnenuit, wat overigens geheel pijnloos is. De huid word als het ware diep gereinigd maar ook wordt de buitenste huidlaag “weggepoetst”. De huid wordt flink doorbloedt en zuurstof wordt aangemaakt. Met een jeugdig uitstraling, een strakkere huid en minder rimpels tot gevolg. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes, voor man en vrouw en heeft ook een positief effect heeft op huid met acne of littekens, rosacea en striae. Tevens is het een zeer geschikte behandeling voor de rokershuid. De vochtbalans wordt hersteld, de huidelasticiteit wordt verbeterd en er vindt in hoog tempo celvernieuwing en zuurstof aanmaak plaats. Rimpels en fijne lijntjes worden effectief verminderd. De huid ziet er onmiddellijk veel beter,stralender, strakker en gladder uit. De oppepper van pure zuurstof in combinatie met preparaten vol vitaminen, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur doet zelfs de meest doffe of vermoeide huid er direct weer gezond en stralend uitzien. Zuurstof therapie is een van meest effectieve anti-aging methode van ditmoment.


 

DE BEHANDELING

Door het nabootsen van dit effect, trieert de Carboxyneo behandeling de huid de zuurstof aanmaakten stuurt de zuurstof naar de behandelzone toe. Op hetzelfde moment vindt exfoliatie van de huid plaats en zorgt het voor een optimale basis voor het insluizen van essentiële werkstoffen en voedingsstoffen, zowel tijdens als na de behandeling.

De mogelijkheid om dit toe te passen met radiofrequentie stimuleert het collageen en elastine synthese in de huid, dit heeft weer als effect een gladdere en strakkere huid en een vermindering van fijne lijntjes, rimpels en grove poriën.


1. Exfoliatie:

De gel wordt op de huid aangebracht. Met de capsule bevestigd aan het handstuk wordt de huid behandeld. Het handstuk glijdt over de huid en verwijdert dode huidcellen. De gel bevat fruitzuren en geeft een extra dimensie aan de exfoliatie.


2. Zuurstofbehandeliung:

Gedurende de exfoliatie behandeling en door de combinatie van de gel met de capsule, ontstaat er het Bohr Effect en wordt er zuurstof aangemaakt in de huid.


3. Insluizen:

Waneer de huid is voorzien van zuurstof, is dit een teken dat het absorptie vermogen van de huid flink is gestimuleerd, kunnen de actieve werkstoffen worden ingesluisd. De speciale gel bevat actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, Retinol en andere hoogwaardige vitaminen en mineralen.


 

NA BEHANDELING

Na een Zuurstof CarboXyneo behandeling voelt de huid fris, glad,stralend en verjeugigd aan. Er is geen hersteltijd waardoor de dagelijkse routine direct opgepakt kan worden. Jij straalt als nooit tevoren!

Resultaten zijn direct zichtbaar:

- Geeft zuurstofvoorziening aan de huid.

- Grondige peeling.

- Maakt de huid glad.

- Verstrakt de huid.

- Verwijdert huidonzuiverheden.

- Geeft de huid intensieve hydratatie.

- Bevordert de genezing van acne.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

- Huidveroudering.

- Verminderde collageenproductie.

- Rimpels.

- Onzuivere huid.

- Acne/ Acne littekens.

- Pigmentatie.

- Huidverslapping.

- Grove porien.

- Donkere wallen.


 

PIJNLIJK?

Zuurtof CarboXyneo is buitengewoon ontspannend en zacht voor je huid en veroorzaakt geen bijwerkingen.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren en elke leeftijd. Het is geschikt voor mensen met verschillende soorten huidproblemen, zoals acne ,rosacea of gevoelige huid. De behandeling is uitstekend geschikt voor mensen die willen stralen tijdens een feestje.


 

NIET GESCHIKT VOOR: