top of page
IMG_0022_edited.jpg

RF-Microneedling

Huidverslapping, huidveroudering en rimpels tegengaan? Daar is een RF Microneedling-kuur perfect voor.

RF Microneedling is de meest effectieve anti-verouderingsbehandeling. Twee krachtige huidverjongingstechnieken in één! De RF Microneedling is een revolutionaire huidverjongingsmethodiek, waarbij de kracht van microneedling wordt versterkt met radio frequentie (RF) energie. Dankzij deze combinatie wordt de collageenproductie gestimuleerd, bindweefsel verstrakt en wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Rimpels verzachten en fijne lijntjes vervagen. Je huid wordt steviger, egaler, voller én krijgt die mooie gezonde glow!

De combinatie maakt deze behandeling uniek, ... Microneedling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging en huidverbetering. Hierbij worden er doormiddel van kleine naaldjes, microscopische kanalen gevormd in de dermale huidlaag. Dit zorgt ervoor dat de collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt, met als resultaat dat de huid voller en egaler wordt en steviger zal aanvoelen. De radiofrequentie (RF) wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt er voor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast worden ook de fibroblasten in onze onderhuid geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren. Het effect van de RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk bewezen.


 

DE BEHANDELING

Nadat de huid eerst goed gereinigd is, wordt een verdovende crème aangebracht voor extra comfort. Bij klassieke manier van microneedling word er handmatig (rollen over de huid) of mechanisch (schuiven over de huid) naaldjes over de huid geduwd. Bij klassieke manier van RF is het alleen mogelijk om de radio frequente golven van buitenaf in de huid te krijgen. Met de Microneedling RF behandeling word er door middel van micro gouden naaldjes warmte dieper in de huid gebracht ( varierend van 0.5 mm tot 3,5 mm) De micronaaldjes gaan gecontroleerd en tegelijk onderhuids en geven daar de RF af, waarbij de bovenste laag van de huid niet te veel schade krijgt. Deze combinatie zorgt in een behandeling voor meer resultaat met minimaal hersteltijd. Direct na de behandeling wordt een cocktail aan actieve werkstoffen aangebracht ,een verkoelende handstuk voor 10 minuten en zonnefactor ter bescherming.


 

NA BEHANDELING

Direct na de behandeling ziet u kleine rastertjes op uw huid die nog min of meer dezelfde leur hebben als uw huid. De huid kan iets rood kleuren. Dit neemt doorgaans na 4-12 uur af f is helemaal verdwenen. De dag na de behandeling kan in sommige gevallen de huid wat licht gezwollen zijn of nog wat rode vlekjes hebben. Maar veelal is er dan nog weinig te zien an de behandeling. Het is belangrijk de huid de eerste paar dagen goed te hydrateren met een serum en creme. raag hier naar bij uw behandelaar. Ook wordt een oogcrème geadviseerd. Gaat u naar buiten gebruik dan altijd een SPF30-50. Het is raadzaam om u na de behandeling te laten adviseren met betrekking tot een passend mild reinigingsproduct, goed serum met bijpassende crème en eventueel oogcrème.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

Direct na de behandeling wordt de huid merkbaar steviger, voller en krijg je een mooie glow. Het lichaam gaat vervolgens zelf aan het werk met de aanmaak van collageen en elastine; dit heeft tijd nodig. Het lichaam blijft tot 6 maanden na de behandelingen collageen en elastine aanmaken waardoor de huidverbetering steeds meer zichtbaar wordt.

- Verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

- Verstrakken van verslapte huid.

- Verminderen van Acne en Acne littekens.

- Verbeteren van de huidskleur en de huidtextuur.


 

PIJNLIJK?

Over het algemeen wordt RF Microneedling niet als pijnlijk ervaren. Er is uiteraard een prikje en wat warmte voelbaar, maar dit is zeer goed te verdragen.De behandeling is 100% natuurlijk en zorgt voor eigen herstel van de huidcellen. Het is een zeer veilige behandeling met snelle resultaten.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?