top of page

RF – Lifting – Radiofrequentie

RF behandeling voor het gezicht, hals en decolleté is zeer effectief tegen huidveroudering.

Een radiofrequentie (RF) behandeling zorgt ervoor dat de huid weer strakker en steviger wordt. Na je 30e levensjaar vermindert de hoeveelheid collagen in de huid. Om dit te verhelpen is de RF behandeling de perfecte oplossing. RF werkt op basis van radiofrequentie golven die de huid diep in de huidlagen van het weefsel verwarmt. Ultrasound geeft Ultra Soon trillingen. Deze trilllingen gaan tot wel 300 miljoenen keer per seconde. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. Ook wordt het oude, niet -elastische collageen uiteindelijk helemaal vervangen door een nieuw en veerkrachtig collageen netwerk.


 

DE BEHANDELING

Voorafgaand aan de behandeling zul je middels een intake gesprek inzicht krijgen in welk huidtype je hebt. Er zullen foto’s gemaakt worden van het te behandelen gebied om de voortgang van de behandeling te volgen. Uiteraard worden al jouw wensen besproken.

Dan wordt de huid gereinigd en krijgt deze een fruitzuurpeeling, om de dode huidcellen en het overtollige vuil van de huid te verwijderen. Vervolgens wordt jouw huid in verschillende zones met de RF Applicator behandeld. De Applicator wordt over de huid heen bewogen, waarbij je een sterke en comfortabele warmte voelt. Na de behandeling is de huid nog iets roze, wat na enkele uren wegtrekt. Er is geen downtime (blijvende gevoeligheid, roodheid, schilferingen of korstjes) na deze behandeling.

We werken samen om het beste resultaat voor jouw huid te verkrijgen. Bij een kuur is het belangrijk de huid tussentijds goed te verzorgen met huidverzorging die aansluit bij de behandeling. Dus na de behandeling ontvang je een advies voor thuis-gebruik van de beste producten, zodat het resultaat ondersteund wordt en langdurig zichtbaar blijft.


 

NA BEHANDELING

Het is mogelijk dat er tijdelijk na de behandeling een lichte roodheid en warm gevoel op de huid waarneembaar zijn. Je kunt al je dagelijkse bezigheden direectweer oppakken. Meer dan 95% van de klanten ervaart direct na de eerste behandeling al resultaat.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

- Verslapte, verouderde huidproblemen.

- Rimpels, verslapte kaaklijn, onderkin.

- Slappe hals, dikke hals.

- Rimpeltjes rondom de ogen en mond.

- Dunne huid.

- Effectief tegen acne.

 

PIJNLIJK?

De RF pulsen kunnen als warmte en soms licht prikkelend worden ervaren. De meeste mensen ervaren de behandeling zelfs als zeer ontspannend.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Huidverstrakking met RF is het beste voor mensen die een subtiele, meer geleidelijke huidverstrakking en versteviging wensen. De ideale patient is halverwege de 30 tot midden de 60 met milde tot matige , maar geen ernstige huidverslapping. Radiofrequentie is ook geschikt bij een verslapte hals of decolleté. RF behandeling is geschikt voor alle huidtype .Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke en frisse huid!

NIET GESCHIKT VOOR: