top of page
IMG_0022_edited.jpg

PRX-T33


PRX Therapy is een uniek Pro-Age Concept, ontwikkeld op de biologische behoefte van de huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen.

PRX-T33 is een skin boost zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX- T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. DeTCA stimuleert de fibroblast groeifactoren

zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.


 

DE BEHANDELING

Deze professionele behandeling van slechts 30 minuten, werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een intensieve massage , zonder injectie, worden actieve ingredienten gestimuleert voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

Tijdens de behandeling wordt het PRX -T33 serum aangebracht op het behandelingsgebied. Als de 1e laag is ingetrokken worden er nieuwe lagenaangebracht. De hoeveelheid lagen die nodig zijn is afhankelijk van de dikte van de huid en wat u huid aan kan. In de meeste gevallen zullen dit 3 lagen zijn.


DE PRX-T33 PEELING IN COMBINATIE MET MICRONEEDLING

De PRX-T33 peeling werkt erg goed in combinatie met microneedling behandeling. Door het gebruik van de dermapen kunnen we kleine onzichtbare gaatjes in de huid maken waardoor de huid geactiveerd wordt om het herstelproces op gang te brengen waardoor de huid zal vernieuwen en de collageen aanmaak zal toenemen. De microneedling helpt de huid te verstevigen en egaler te maken, dit in combinatie met de PRX-T33 Skin -Booster sessies geeft een prachtig eind resultaat.


 

NA BEHANDELING

- Na de behandeling zal de huid een lichte roodheid vertonen. Deze roodheid trekt in de loop van de dag weg. De huid ziet er direct stralender, gezonder en voller uit.

- Het kan zijn dat er enkele dagen later een klein beetje vervelling optreedt in de vorm van schilfers. Door het gebruik van de bijbehorende geadviseerde producten kun je dit tot een minimum beperken.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie van de huid te verbeteren.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster vertraagt het verouderingsproces en geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels.

Je huid wordt hierdoor op een natuurlijke manier gestimuleerd. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.


- Zonder naalden.

- Geen frosting, weinig tot niet vervellen.

- Geen downtime.

- Direct zichtbaar effect.

- Ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, draadlift.


 

PIJNLIJK?

Tijdens deze behandeling kan een prikkelende sensatie worden ervaren.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?