top of page
IMG_0022_edited.jpg

Profhilo

Profhilo® is een innovatieve behandeling die jouw huid van binnenuit verzorgt. Voor optimale hydratatie, huidherstel en cel vernieuwing. Straal als nooit te voren! Profhilo® is een anti-aging product van puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Profhilo is een vloeistof op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. Het wordt vlak onder je huid geïnjecteerd, precies op de plekken waar het nodig is. Profhilo® is bijzondere injectable en wordt gezien als een anti-aging behandeling. Door huidveroudering kan de huid er slapper uitzien en ontstaan plooien en rimpels. Profhilo® bevat de werkzame stof hyaluronzuur, welke ervoor zorgt dat de huid meer collageen en elastine gaat aanmaken. Dit geeft de huid een stevige en soepele uitstraling. De huid herstelt en verjongd van binnenuit en rimpeltjes verdwijnen, zonder fillers , botox of een operatie. Na een aantal behandelingen heb je een stevigere huid met een mooi glans. Profhilo® is dus geen ‘quick-fix’ zoals bij fillers, maar geeft juist een heel natuurlijk resultaat. Het natuurlijke effect ontstaat, doordat het effect in de weken na de behandeling langzaam opbouwt.

DE BEHANDELING

Voordat de behandeling begint wordt het gebied dat behandeld wordt eerst ontsmet. De behandeling zelf duurt zo’n 15 tot 30 minuten. Er wordt in totaal op 10 verschillende punten in het gezicht (vijf per kant) geïnjecteerd. De gel die geïnjecteerd wordt kan voor ongeveer twee minuten een prikkend gevoel geven, omdat deze gel zich in de huid moet verplaatsen. Nadat de gel is geïnjecteerd, verspreid deze gelijkmatig onder de huid, waardoor alle plekken in het gezicht worden bereikt. Daardoor worden de dermale cellen in de huid zeer effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. De huid wordt door de injecties met hyaluronzuur eigenlijk van binnenuit gehydrateerd. Deze unieke behandeling zorgt al binnen 4 – 8 weken voor een zichtbaar strakkere huid!

NA BEHANDELING

Na de behandeling bent u direct goed toonbaar . U kunt, wanneer u wilt ,gelijk make-up aanbrengen. Omdat Profhilo® met een spuit wordt ingebracht, kan er een klein blauw plekje ontstaan dat binnen enkele dagen volledig verdwijnt. Na de behandeling gaat de huid zich in een rap tempo herstellen. De resultaten van de Profhilo behandeling laten dan ook niet lang op zich wachten. Nadat u vrijwel direct een beetje verbetering ziet, gaat het herstel nog een paar maanden door. Uw huid zal er steeds beter uit gaan zien.

WAAR IS HET GOED VOOR?

Profhilo® is zeer effectief in het voeden van dermale cellen en het herstellen van de natuurlijke stevigheid van de huid. De injecties met ultrapuur hyaluronzuur hydrateren van binnen naar buiten, wat de werking uniek maakt. Het resultaat van een Profhilo® behandeling is een significante huidverstrakking na 4-8 weken. In tegenstelling tot andere injectables is een Profhilo® behandeling met name ontwikkeld voor huidverjonging. De gepatenteerde technologie zorgt voor:

•Verbetering van de huidstructuur

•Verbetering van de teint, hydratatie en uitstraling

•Versteviging van de huid

•Liftend effect

PIJNLIJK?

Nee, in principe hoef je bij Skinbooster-behandeling geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die te maken heeft met huidveroudering. Eigenlijk is dat dus iedereen boven de 30 jaar. Maar ook voor al diegenen die preventief hun huid een boost willen geven om het verouderingsproces te vertragen.

NIET GESCHIKT