top of page
IMG_0022_edited.jpg

Microneedling

Heeft u last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is microneedling behandeling de perfecte behandeling voor u. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Dermapen Microneedling is een uitermate geschikte behandeling om de huid te voeden, te versterken en te verbeteren.


 

DE BEHANDELING

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes, die vibrerend duizenden micro-perforaties in de huid maken. Deze door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde Meso-werkstoffen uit Meso preparaten. Tevens zorgen de duizenden prikjes in de huid voor de aanmaak van eigen collageen en elastine. De combinatie van het diep inbrengen van meso preparaten en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe microneedling techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering!


 

NA BEHANDELING

De huid zal direct na de behandeling warm prikkelend aanvoelen en roze tot rood eruit zien. Tevens kan de huid in de week na de behandeling door de versnelde celdeling licht gaan shilferen.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

Stimuleert fibroblasten en de productie van elastine , collageen I en II Activeert huidherstelmechanismen Vermindert fijne lijntjes en poriegrotte Verbeteren van kleur , textuur en stevigheid van de huid Het vermindert het uiterlijk van hypertrofische littekens en striae.


- Fijne lijntjes.

- Contourverbetering.

- Verouderdehuid.

- Acne/ Acne littekens.

- Grove huidstructuur.

- Vergrote porien.

- Pigmentvlekken.

- Zonbeschadigde huid.


 

PIJNLIJK?

Een microneedling behandeling kan onaangenaam aanvoelen. Microneedling is doorgaans prima te verdragen.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?