top of page
IMG_0022_edited.jpg

Mesoeclat van Mesoestetic

Is uw huid dof, stug of grauw? Wilt u fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen? Voor snelle efficiente huidverjongingresultaten met een stralende , soepelere en zachtere huid , biedt Second Skin Clinics de Mesoeclat behandeling van Mesoestetic aan. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met huidveroudering. De mate waarin je huid veroudert is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de UV- straling waaraan je huid werd blootgesteld.Maar ook factoren als stres, luchtervuiling slaaptekort,en roken bepalen in grote mate hoe je huid veroudert. Gelukkig hebben wij een behandeling die de tekenen van huidveroudering terug draait genaamd Mesoeclat.


 

DE BEHANDELING

De Mesoeclat methode is een behandeling die vanaf de eerste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft . Voor de behandeling start, reinigen enontsmetten wij uw huid om infecties te voorkomen. Vervolgens wordt de huid door middel van een peeling voorbehandeld. De peeling stimuleert huidcelvernieuwing en egaliseert de huid. Na de peeling masseren wij een voedend serum in uw huid . Dit serum vormt een masker dat regeneratieve , hydraterende en antioxiderende stoffen aan uw huid toevoegt. Na 15 minuten wordt het masker verwijderd en worden een hydraterende , antioxiderende crème en zonbeschermend product SPF 50 aangebracht.


 

NA BEHANDELING

Na de Mesoeclat voelt de huid direct strak aan en heeft een mooie glow!


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

- Het zorgt voor een vernieuwing van de bovenste huidlagen van de opperhuid.

- Het werkt diep in de huid.

- Zorgt voor een betere hydratatie.

- Helpt bij fijne lijntjes en rimpel.

- Maakt de huid stralender en egaler.

- Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

- Geeft de huid een hoge dosis actieve werkstoffen.

- Zorgt voor een fijnere huidstructuur.


 

PIJNLIJK?

Afhankelijk van de toestand van de huid zal onze expert kiezen voor een oppervlakkige of middeldiepe peeling. Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie of pijn geminimaliseerd wordt. Hij kan wel prikken en de huid kan warmer aanvoelen dit is volkomen normaal.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?