top of page

Hydradermabrasie

Hydradermabrasie is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydrodermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden.

Dit gebeurt in een pijnloze behandeling met gegaranteerde resultaten en zonder down-time. De huid ziet er meteen fris en gezond uit en zult u stralen vanaf het moment dat u naar buiten gaat.


 

DE BEHANDELING

Hydradermabrasie heeft een viervoudige werking namelijk:

- Reiniging & Extractie:

Onder vacuüm wordt de huid diep gereinigd met speciale vloeistoffen en vind sebum (talg) extractie van onzuiverheden van de huid plaats. Onzuiverheden en sebum worden afgevoerd naar de opvangcontainer. Verstopte porien worden intensief gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd. Helpt het overtollig sebum te verwijderen.


- Exfoliatie & Peeling:

Met hydro-dermabrasie vindt er exfoliatie plaats door middel van de speciale vloeistoffen (AHA,PHA,BHA oplossingen). Dode huidcellen en huidonzuiverheden worden vewijderd en afgevoerd in de opvangcontainer.


- Hydrateren & Kalmeren:

Door de hydraterende bestanddelen in de vloeistoffen wordt de huid intensief gehydrateerd en gekalmeerd. Het insluizen van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid.


- Insluizen / Voeden:

Met hydradermabrasie wordt het absorbtievermogen vergroot, waardoor de werkstoffen zoals hyaluronzuur in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymfatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen.


De Aqua Derma is een samenvoeging van de mechanische peeling en de chemische peeling. Het werkt op basis van het vortex effect (een soort van draaiende mini stofzuiger). Onder vacuüm en als een wervelwind wordt de huid gehydrateerd met de vloeistof en wordt de vloeistof weer opgezogen en afgevoerd naar de opvangcontainer.


Signature Hydradermabrasie

Reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid intensief met behulp van serums vol met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.


Deluxe Anti-aging

Hierbij komt een toevoeging van een Dermabuilder. Dit serum helpt voorkomen van fijne lijntjes en verminderen van rimpels.


Deluxe Radiance

Deze HydraFacial bevat een toevoeging van Britenol en geeft een boost om donkere vlekken te verminderen.


Deluxe Clarifying

Deze HydraFacial is geschikt voor de onzuivere huid en bevat uitgebreide extracties en Blue LED light therapy. Het is ook mogelijk om de HydraFacial te combineren met een chemische peeling of een Microneedling behandeling.


 

NA BEHANDELING

Een Hydradermabrasie behandeling geeft de huid meteen een stralende glow. Geen downtime en kan dus voor een feestje gedaan worden en ook geschikt in de zomermaanden.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

- Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.

- Slappe huid of vale teint: sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.

- Pigmentvlekken of verkleuringen: de peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.

- Acné, acnélittekens of grove poriën: de poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen, evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.


- Zuiver en stralend.

- Gezond: herstel van (zon)schade.

- Egaal (huid):minder littekens en oneffenheden.

- Verbeterde huidtextuur:minder zichtbare porien.

- Een vervaging van de fijne rimpeltjes.

- Verminderde hyperpigmentatie.

- Verminderde talgproductie.

- Een betere hyrdratatie.


 


PIJNLIJK?

Nee, de behandelijk is pijnloos. De Hydradermabrasie wordt door veel klanten als een comfortable behandeling ervaren. Het is mogelijk dat je een prikkend gevoel voelt bij het toepassen van de peeling. Echter verschil dit per persoon.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

- Doffe huid.

- Verstopte huid + Vergrote poriën.

- Voorbereiding op andere huidbehandelingen.

- Pigmentvlekken.

- Fijne lijnen + Rimpels.

- Vochtarme + Vette huid.

- Acne + Acnelittekens.

- Boost voor je huid.


 

NIET GESCHIKT VOOR: