top of page

Carbon Peel

VOOR EEN DIEPE REINIGING EN HUIDVERJONGING.

Wil je een mooie strakke en frisse huid? De Carbon Laser Peeling is een veilige en pijnloze techniek. Je huid is na één behandeling al zichtbaar frisser.

Carbon peel is een effectieve methode voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechniek en medische koolstof wordt een zuivering proces voor een diepte reiniging ingezet. De Carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen . Het helpt tevens verwijde porien te verfijnen, talg productie te verlagen en actieve acne te

verminderen. Kortom het verbetert de algehele huidconditie .Eén Carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/ huidverbetering geeft al na één keer resultaat.


 

DE BEHANDELING

Uw gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warm kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezichtshuid aangebracht. Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de Yag Laser met speciale filter om afschilfering te verrichten. Het verjongt en verbrijzelt het vuil uit de porie van de huid wat resulteert in een verstrakte/verstevigende/schone/zuivere huid. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de mate verouderde huid. Na de afschilfering wordt

de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker. Tenslotte wordt de gezichtsbehandeling beëindigd met een krachtige vochtregulerende creme die diep in de huid herstelt.


 

NA BEHANDELING

De huid is heel normaal. U kunt uw bezigheden direct hervatten.


 

WAAR IS HET GOED VOOR?

De behandeling herstelt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid egaler wordt. Oneffenheden trekken weg en overtollig talg wordt verwijderd waardoor grove poriën verkleinen en de huid minder mee-eters (comedonen) aanmaakt. Je huid zal niet vervellen, al is er wel een lichte uitslag mogelijk door het overtollig talg wat geneutraliseerd wordt en naar boven komt Uw nieuwe huid ziet er zowel frisser, gladder als soepeler uit.


- Verminderen fijne rimpels en lijnen.

- Verminderen van talgproductie.

- Verhogen van collageenproductie.

- Herstellen van vette huid.

- Verminderen Acne.

- Grove porien verkleinen.

- Verminderen onzuiverheden.

- Verminderen pigmentvlekken.

- Verbeteren littekenweefsel.

- Verbeteren doorbloeding.

- Verbeteren huidconditie.

 


PIJNLIJK?

De behandeling is veilig en pijnloos, echter kan men wat warmte ervaren.


 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

- Alle huidtypes.

- Jonge en rijpere huid.

- Overmatige talgproductie (vette huid).

- Acne en acnelittekens.

- Rimpels en verouderde huid.


 

NIET GESCHIKT VOOR:

- Open wondjes

- Infecties

- Actieve herpes ( koortslip)

- Zwangerschap of borstvoeding

- Eczeem

- Pacemaker

- Epilepsie

- Tijdens antibiotica kuur

- Huidkanker


 

VERVOLGBEHANDELING