top of page
IMG_0022_edited.jpg

Belotero Revive

Wil je je huidstructuur verbeteren en genieten van een jonge frisse uitstraling met een natuurlijke look?

Dan kies je voor de filler Belotero® Revive. De injectable is geschikt voor hydratatie, verbetering van de huidstructuur en verminderd roodheid.

Je zorgt goed voor jezelf, maar je drukke leven begint wat sporen achter te laten op je gezicht. Je ziet roodheid in je gezicht, je huid toont vermoeid en droog. De eerste tekenen van huidveroudering zijn zichtbaar. Geef je huid een boost met de skinbooster Belotero® Revive. De roodheid in je gezicht neemt af en je ziet er weer net zo fris uit als je je voelt. Fijne lijntjes verdwijnen, je huid verstevigt door betere hydratatie. Laat de beste versie van jezelf zien met Belotero® Revive.

In tegenstelling tot een crème wordt Belotero® Revive toegepast met een injectie. De gel zorgt voor directe hydratatie van je huid door de basis van hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol in deze filler. Glycerol voorkomt ook rimpelvorming.

Als de huid ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Met het injecteren van deze lichaamseigen stof die water aantrekt, verbeter je de natuurlijke hydratatie direct. De gel wordt optimaal opgenomen in de huid. Belotero® Revive is inzetbaar voor veelvoudige behandelingen en draagt bij aan een jonge uitstraling van binnenuit.

DE BEHANDELING

Allereerst wordt het behandelgebied bepaald en goed gereinigd. Zo verlagen we de kans op bijwerkingen en infecties tot minimaal. Vervolgens tekenen we het gebied af. Kiest u bijvoorbeeld voor een behandeling met Belotero Revive voor uw gezicht? Dan wordt een raster op beide wangen afgetekend.

Verder wordt u voorafgaand aan de behandeling nog gevraagd of u gebruik wilt maken van een verdovende crème. Door deze op de huid te smeren, zult u weinig voelen van de prikjes. Overleg dit van tevoren even met uw behandelend arts.

Nadat voorbereidingen zijn genomen, worden kleine injectienaaldjes geïnjecteerd. De prikjes zijn oppervlakkig en worden met een dun naaldje geprikt. Hierdoor wordt de Belotero Revive behandeling door de meeste mensen als licht pijnlijk ervan.

Vervolgens masseren we de huid voor een egaal en gelijkmatig resultaat. De Belotero Revive kan op deze manier over cellen worden verspreid en opgenomen. De behandeling duurt in totaal ongeveer 20 minuten.

NA BEHANDELING

Na een behandeling met Belotero Revive is nazorg essentieel. Direct na de behandeling kan de huid rood worden, opzwellen en enigszins pijnlijk zijn. Deze bijwerkingen zijn veelvoorkomend en verdwijnen binnen een paar dagen.

Vermijd gedurende de eerste 24 uur na de behandeling blootstelling aan zonlicht, hitte, inspanning en alcohol, omdat dit de zwelling en roodheid kan verergeren. Daarnaast adviseren we om minimaal 24 uur geen make-up te gebruiken en de behandelde gebieden niet aan te raken.

WAAR IS HET GOED VOOR?

Belotero Revive is een skinbooster om de huid te revitaliseren, te verjongen en roodheid te verminderen. Deze huid verbeterende behandeling wordt voornamelijk voor het gezicht gebruikt.

  • Gladde & strakke huid

Belotere Revive bevat hyaluronzuur, een stofje dat onze huid ook aanmaakt. Hyaluronzuur zorgt voor natuurlijk volume, een gladde huid en een frisse uitstraling.

  • Langdurige shine

Glycerol houdt de mooie shine op jouw huid langdurig vast.

  • Minder roodheid, ruwheid & irritaties

Dankzij de hydratatie van binnenuit is de huid minder snel rood en geïrriteerd. De huid blijft soepel en voelt zacht.

PIJNLIJK?

De behandeling is goed verdraagbaar en indien nodig kan een verdoving aangebracht worden.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?