top of page

Item List

web logo black-second skin web logo black-7520.jpg

Wimper extensions Amsterdam

Wimper extensions behandeling

Welkom bij Second Skin Clinics, waar we gespecialiseerd zijn in wimper extensions behandelingen.

Een wimper extensions behandeling is een cosmetische procedure waarbij individuele synthetische of natuurlijke haartjes op de natuurlijke wimpers van een persoon worden aangebracht om de lengte, dikte en/of krulling van de wimpers te verbeteren. De extensions worden aangebracht met behulp van een speciale lijm die veilig is voor gebruik in de buurt van de ogen.  Wimperextensions kunnen in verschillende lengtes, diktes, krullen en kleuren worden geleverd om aan de individuele behoeften en voorkeuren van de klant te voldoen

web logo gold-second skin web logo gold-7540.jpg

Waarom kiezen voor Wimper extensions?

Bij Second Skin Clinics zijn we er trots op om jou de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen aan te bieden voor onze Wimper extensions behandelingen. Onze ervaren wimperextensions specialisten stellen een uitgebreid behandelplan op dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We bieden een breed scala aan lengtes, diktes en kleuren om aan jouw individuele behoeften te voldoen.

 Afhankelijk van jouw wensen en de conditie van jouw natuurlijke wimpers, raden we meestal periodieke afspraken aan om de extensions te onderhouden en optimale resultaten te behouden. Bij Second Skin Clinics zorgen we ervoor dat jij de best mogelijke behandeling krijgt, voor langdurige mooie wimpers. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten en materialen, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke behandeling krijgt die speciaal op jou is afgestemd.

web logo black-second skin web logo black-7671.jpg
web logo gold-second skin web logo gold-7659.jpg
web logo gold-second skin web logo gold-7523.jpg
web logo gold-second skin web logo gold-7671.jpg

Maak jouw afspraak met... 

Bij Second Skin Clinics worden onze getrainde en ervaren professionals opgeleid om jou de beste resultaten te bieden met behulp van de nieuwste technologieën en methoden voor onze Wimper extensions behandeling.

Onze Wimper extensions behandeling is veilig, comfortabel en effectief voor alle huidtypes. Maak een afspraak en ervaar onze Wimper extensions behandeling voor prachtige, langdurige wimpers die passen bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

Nazorg Wimper extensions behandeling 

Bij Second Skin Clinics is nazorg voor wimper extensions behandelingen van groot belang. Het is belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling geen water op de wimpers te laten komen, zodat de lijm volledig kan uitharden. Daarnaast raden we aan om wrijven, trekken of krabben aan de wimpers te vermijden om loslaten of beschadiging te voorkomen. Het is ook belangrijk om oogmake-up en make-upremover op waterbasis te gebruiken, omdat olie-gebaseerde producten de lijm kunnen afbreken.

 

We raden aan om uw wimpers om de 2-3 weken bij te laten vullen om de beste resultaten te behouden. Onze specialisten zullen je adviseren over de beste nazorg voor jouw specifieke situatie om ervoor te zorgen dat je wimpers er zo lang mogelijk mooi uitzien.

Wat onze klanten vinden...

web logo gold-second skin web logo gold-7658.jpg

Patrica

"Ik ben zo blij met mijn nieuwe wimper extensions van Second Skin Clinics! Ze zien er natuurlijk uit en hebben mijn ogen echt geopend. Het was een geweldige ervaring en ik kan niet wachten om terug te komen.

web logo black-second skin web logo black-7638.jpg

Naima

"Ik was een beetje zenuwachtig om voor de eerste keer wimper extensions te laten zetten, maar de specialisten van Second Skin Clinics hebben me gerustgesteld en me door het proces geleid. Het resultaat was absoluut verbluffend en ik krijg zoveel complimenten!

web logo black-second skin web logo black-7576.jpg

Kim

"Ik had eerder elders wimper extensions laten zetten en had niet de beste ervaring, maar Second Skin Clinics heeft mijn vertrouwen hersteld. De specialisten waren zeer professioneel en ik voelde me echt verzorgd tijdens de behandeling. 

Maak jouw afspraak met... 

Bij Second Skin Clinics staan we erom bekend dat we alleen de hoogste kwaliteit producten en materialen gebruiken om jou de best mogelijke behandeling te bieden. We raden periodieke afspraken aan om de extensions te onderhouden en optimale resultaten te behouden. 

Maak nu je afspraak

bottom of page