top of page
web logo black-second skin web logo black-7536.jpg

Eyelash extensions

WIMPEREXTENSIONS – EYE LASHES

Wimperextensions zijn de afgelopen jaren een geliefd geheim geworden van vrouwen van alle leeftijden. Ze zijn een van de meest geprefereerde verfraaiing procedures geworden, ze hebben geen invloed op uw wimpers omdat ze rechtstreeks op de natuurlijk wimper worden aangebracht, zonder direct contact met de huid, om uw wimper normale te laten groeien. Gemak is een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen ervoor kiezen om wimperextensions aan te brengen. Onze technici zorgen voor een zeer hoge standaard van hygiëne en professionele toepassing en ook voor het gebruik van een geschikte techniek. De procedure is zo ontspannend dat de meeste klanten in slaap vallen, wakker worden met een aantrekkelijke uitstraling en natuurlijk met lange en dikke wimpers. De sterkte en uitstraling zijn afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte producten, de professionaliteit van uw lash-stylist. Vanuit de wens van vrouwen om lange en dikke wimpers te hebben, kunnen onze specialist u volume technieken aanbieden van 1D tot 12D . Wij beloven dat je verliefd zult worden op de nieuwe wimpers en we zijn ervan overtuigd dat de resultaten voor zich zullen spreken.  

 

Klassieke 'one-by-one' wimperextensions/ natuurlijke look- de basistechniek van semi-permanente extensions. Deze methode bestaat uit het aanbrengen van een enkele zijden extensions op elke volwassen natuurlijke wimper (niet aanbrengen op "babywimpers"), op een afstand van 0,5 mm van de wortel. In totaal worden ongeveer 80-120 wimpers/ooglid aangebracht. Het volume van klassieke one-by-one extensions is afhankelijk van het natuurlijke volume. Deze methode stelt ons in staat om wimpers met een grotere dikte aan te brengen voor een maximale intensiteit van kleur en volume. Wimpers zijn perfect van elkaar gescheiden, aangebracht in verschillende vormen, lengtes en rondingen die zorgvuldig zijn gekozen volgens de fysionomie van de ogen van de klant. Onderhoud wordt elke 3-4 weken gedaan.   

 

2D wimperextensions - dezelfde basistechniek worden gebruikt om deze wimpers aan te brengen als bij klassieke, allen worden er twee zijden wimpers op een natuurlijke wimper aangebracht, op een bepaalde manier gepositioneerd, waardoor een uiterlijk van fan. Het gewicht va deze wimpers is niet groot, omdat ze dunner en lichter zijn. 2D- extensies worden aanbevolen voor mensen met dunne, zeldzame natuurlijke wimpers en voor diegenen die, als gevolg van bezoeken aan ongekwalificeerde specialisten, getraumatiseerde natuurlijke wimpers en gaten ertussen hebben. Dankzij deze techniek e de speciale wimpers die worden gebruikt, is het resultaat verbluffend, met een dubbel volume effect, zonder dat een dermatograaf nodig is.  Vergeleken met klassieke extensions, kunnen deze wimpers zelfs nog langer meegaan.

 

3D/4D/5D Hollywood Look wimperextensions - deze wimperextensions hebben een absoluut andere techniek dan de klassieke en 2D wimpers.  Het is een revolutionaire methode en biedt een drievoudig effect van volume en zelfs meer. De speciaal voor deze techniek gecreëerde zijden wimpers zijn extra dun en voelen niet aan op het ooglid.  Het effect is dramatisch, de ogen zijn zeer goed gevormd en de oogschaduw kan als onnodig worden geclassificeerd. Extra volume, definitie, maximaal gemak en natuurlijkheid tegelijk. Deze wimpers zijn zeer resistent in alle klimatologische omstandigheden. 

 

De eerste regel is veel aandacht in de eerste 48 uur:

Maak je wimpers niet nat met water, ga niet naar de sauna en ga niet in de stoom zitten.

Breng geen blush aan op de oogleden en gebruik geen eyeliner.

Gebruik geen make-up remover op oliebasis (deze regel geldt voor de hele periode dat je wimpers draagt, omdat de olie de lijm oplost).

Raak de wimpers niet met uw handen aan, borstel ze niet en vermijd klotten.

 

* Onjuist slapen, voornamelijk aan een kant of met het gezicht ip het kussen, kan leiden tot gedeeltelijke wimperuitval. Als je lange wimpers hebt, raden we je aan om deze houdingen te vermijden.

*  Als het ooglid vettig is en de hele dag blijft glanzen, moet het worden afgeveegd met tonic lotion of met matterende/droge doekjes.

* Het overtollige vet van de talgklieren is ook terug te vinden op de wimpers(bij mensen met een vette huid). ADVIES: Was uw ogen' s avonds met water,maar niet in de 3 dagen na het aanbrengen!

* Een schadelijke factor is ook overmatige make-up, romige oogschaduw of eyeliner. We raden je aan om alleen droge oogschaduw of poeder te gebruiken.

* Gebruik voor het verwijderen van make-up alleen: micellair water, oogmake-up remover  op waterbasis, tonic water met behulp van een wattenschijfje of een hygiënische stick.

* Borstel niet overmatig (wij raden 1-2 keer per dag aan), wrijf niet in uw ogen, trek niet aan uw wimpers, trek ze niet uit.

* Breng de oogcrème aan door het gebied in de buurt van de wimpers te vermijden (laat 1 cm afstand van de wimpers).

 

Regels voor het verzorgen van wimperextensions

 

VOORZICHTIG! Deze service wordt niet aanbevolen voor mensen die lijden aan conjunctivitis, overdraagbare infectieziekten en mensen die de afgelopen 6 maanden verschillende chirurgische ingrepen, speciale oogbehandelingen hebben ondergaan.

AANBEVELING! Mensen die last hebben van hormonale schommelingen of instabiliteit, zwangerschap, postpartum, schildklieraandoeningen of in hun menstruatie zijn, wordt gevraagd om meer aandacht te besteden. Het risico bestaat dat de wimpers minder lang meegaan dan normaal (maar dit is geen regel).

 

Prijzen

 

Wimperextensions One by One                59,€ 

Refill  2 weeks                                         23,€

Refill  3 -4 weeks                                     28,€

 

Wimperextensions 2D                              69,€

Refill 2 weeks                                           25,€

Refill 3-4 weeks                                        30,€

 

Wimperextensions 3D                                80,€

Refill 2 weeks                                             29,€

Refill 3-4 weeks                                          35,€ 

 

Wimperextensions Russian Volume                98,€

Refill 2 weeks                                              40,€

Refill 3-4 weeks                                           45,€

 

 

Removal eyelash extensions                      15,€

bottom of page